Badkamer geheimen

Rust, ontspanning, schoonheid, sereniteit en balans. Dat klinkt toch heerlijk? In het drukke dagelijks leven, waar je werk, sociale verplichtingen en gezin allemaal tegelijk om aandacht strijden en je soms van ellende even niet meer weet hoe je het moet bolwerken, komt er vaak weinig terecht van rust en ontspanning. Hoog tijd dus om eens lekker tot jezelf te komen. Hoe? Als je maar weinig tijd hebt, tover je gewoon je badkamer om tot je eigen spa! Draai de deur op slot en geef je over aan een hemelse ontspanning.

 

 

Niets is fijner dan tot rust komen in een schone opgeruimde ruimte. Als je badkamer een zooitje is en je over de vuile was en lege flessen naar de wasbak moet struikelen, is het hoog tijd om dus eerst eens op te ruimen. Alles uit de ruimte dat er niet in hoort en opbergen wat niet direct in het zicht moet. Restyle je badkamer als dit nodig is. Als je badkamer lekker aan kant is, is het tijd om de “Spa” aan de ruimte toe te voegen. Zet geurkaarsen of wierrook neer, pak je fijnste badzout en leg je grootste handdoek klaar.

 

 

Zorg voordat je gaat tutten dat de badkamer op een fijne temperatuur is. Zet ook een ontspannend achtergrond muziekje op, dat draagt bij aan het algehele ‘feel good’-gevoel. Terwijl het bad vol loopt smeer je lekker een maskertje op je gezicht. Voeg op het laatst wat badzout of je favoriete olie toe aan het badwater. Een echt spa gevoel krijg je van verse kruiden en etherische olie in het bad. Je kunt een kruiden melange direct in het badwater doen, maar als je niet zit te wachten op al die losse rommel in je bad en lavendelknopjes tussen je billen, dan is een stuk kaasdoek, een katoenen zakdoek of gewoon een washandje dat je dichtbindt ook een goed alternatief.

Ontspan je lichaam en laat alle stress van je afglijden terwijl je in het heerlijke warme bad gaat liggen. Beloon je zelf voor al je harde werk (je hebt tenslotte net heel je badkamer ondersteboven gehaald) met een bodyscrub of met het lezen van je lievelings tijdschrift.

Zet je telefoon uit. Drink van een glaasje bubbels. Sluit je ogen en geniet!

 

 

 

 

Reporter: Linda Vissenberg
@linlicious