Bad Britney!

Britney Spears is nu niet direct iemand die goed is in het controleren van impulsen. Zo trouwde ze ooit halsoverkop met haar jeugdliefde en was ze al weer van hem gescheiden voor de echo van het jawoord in de kapel was weggeëbd. Daarnaast werden we niet te lang geleden geconfronteerd met La Spears die haar hoofd kaalscheert en was het in elkaar slaan van een weerloze auto met een baseball knuppel nog één van haar betere acties.

glamourland

Brit zoals we haar graag zien

Al een poosje tracht Brit weer terug in het zadel te klimmen en één van de manieren waarop ze dat doet is haar deelname aan de jury van de Amerikaanse versie van X Factor. Hartstikke leuk voor dat meisje, zou je zo zeggen. Helaas weet ook hier Brit zich weer niet te gedragen. What’s new?

glamourland

De voltallige X Factor jury

Gisteren zou de kleine diva tijdens de opnames uit de studio zijn gelopen toen één van de deelnemers een liedje van haar ten gehore bracht. Gezien de reactie van Spears was ze niet erg onder de indruk van de vocale kwaliteiten van het slachtoffer en liet ze haar medejuryleden stomverbaasd achter.

Ten gevolge van de verre van vriendelijke actie van Brit moesten er vier andere kandidaten auditie doen voor een driekoppige jury.

Het wachten is op een Spears die een deelnemer met een honkbalknuppel te lijf gaat. Wij wachten op de redactie gespannen af…

Reporter: Marylou

Twitter: @Marylou_h