Au naturel

Dat naturelle make-up helemaal in is, weten jullie uiteraard al langer. Maar wat jullie misschien nog niet weten, is dat ook “natuurlijke” make-up erg hip & happening is. Celebrities als Oprah Winfrey, Michelle Pfeiffer en Victoria Beckham zweren al jaren bij biocosmetica en ook in onze eigen drogisterijen is de opkomst van deze fijne producten niet meer te ontkennen. Met talloze merken zoals Lavera, Terre d’Oc, Marilou, Benecos en Florame is het aanbod groter dan ooit en kan je dus rustig de tijd nemen om jouw favoriete crème uit te kiezen.

 

Biologische make-up biedt alle voordelen van je gewone smeerseltjes, maar dan met een tikkeltje meer bewustzijn voor de wereld rondom ons. Deze natuurlijke producten worden namelijk niet getest op dieren en bevatten dus geen chemische bestanddelen en bewaarmiddelen. Hierdoor zijn ze dan ook veel zachter voor de huid.

 

Omdat wij van Glamourland nou eenmaal willen dat jij en je velletje niets tekortkomen, hebben we voor jou een aantal heerlijke producten getest én goedgekeurd.

Glamourland

Een milde scrub van Marilou

Foto: mariloubio.com/uk

 

Glamourland

Terre d’Oc karité

Foto: florame.fr

 

Glamourland

Mineraalpoeder Sand Benecos

Foto: www.benecos.eu

 

Glamourland

Lavera lips aardbei

Foto: lavera.nl

 

Heb je een man in huis die ook aan de smeer wilt met ecologische producten? Raad hem dan zeker eens de website www.florame.com aan. Hier vindt hij heerlijke scheerproducten en gelaatsverzorging op basis van etherische oliën, maar ook heel wat fijne badspulletjes voor zijn lief vrouwtje!

 

Au naturel zeg je?! Wij van Glamourland zeggen volmondig: We like!