ASA Next Topmodel

Nog een modellenwedstrijd om te noteren. Er is nu een mogelijkheid om een contract te winnen bij VDM Model Management, het bureau van onder andere Kim Feenstra en Ymre Stiekema!

 

 

Uit de top-15 modellen met de meeste stemmen kiest de vakjury twee winnaars. Als je de top-15 niet haalt doordat je niet genoeg stemmen hebt, niet getreurd, ook dan kun je nog steeds het gezicht van ASA worden. Door middel van wildcards kiest de jury nog drie winnaars. Alle deelnemers maken evenveel kans. Uiteindelijk duiken de vijf winnende modellen op 22 september de studio in voor een mooie fotoshoot.

 

Ben jij één van de vijf winnende modellen? Dan zal jouw gezicht door het hele land te zien zijn! Daarnaast krijg je een modellenworkshop van Kim Feenstra, topmodel en winnaar van Holland’s next topmodel 2007. Daan Kneppers, winnaar van Next Hair Guru 2011, zorgt er voor dat je haar er helemaal top uitziet. Maar dat is niet alles; mocht je niet winnen, dan heb je alsnog de kans om model te worden bij VDM Models. Zou scouten regelmatig onder de deelnemers. Meer informatie is te vinden op http://www.asatalent.nl/232812/modellenwedstrijd.html

 

Glamourland wenst iedereen veel succes!

 

Bron en foto: Asatalent.nl

Reporter: Ananda