Angel Ferrari

‘Sexy angels’ dat zijn de dames zeker! Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore schitterden in 2003 als Charlie’s Angels op het witte doek. De angels zelf waren overigens niet het enige dat schitterden op dat moment.. De heren onder ons zullen ongetwijfeld weten waar dit naar toe leidt, namelijk de (voor mannen) perfecte combinatie van goddelijke vrouwen en een oogverblindende Ferrari.

 

De Charlie’s Angels Ferrari die in 2003 eens flink onder handen is genomen door angel Cameron Diaz, gaat geveild worden. Veel Ferrari liefhebbers beschouwen deze Ferarri als één van de meest functionele en mooiste auto ooit gemaakt. Typisch, wanneer het gaat om een auto hebben onze mannen ineens oog voor detail ;-)

 

De in 1963 gebouwde Ferrari 250 GT SWB California Spyder wordt te koop aangeboden voor het mooie bedrag van 7,8 miljoen dollar. Verwacht wordt dat deze Ferrari het record op de veilig zal gaan verbreken. Eerder in 2008 werd namelijk de ‘the red colored 1963 Ferrari 250 GT SWB California Spyder’ geveild voor een bedrag van 5 miljoen dollar, maar is uiteindelijk nooit verkocht. De Ferrari werd slachtoffer van de heersende crisis.

De Ferrari is één van de drie laatst gebouwde Ferrari’s in zijn serie. De zilver-grijze Ferrari maakt nog steeds gebruik van zijn originele coating, dat  in combinatie met de unieke geschiedenis maakt deze boldide tot een echt ‘hebbedingetje’. ‘Hebbedingetjes’ daar weten wij Glamourlanders wel raad mee ;-)

 

Onze financiën zijn weer op orde gesteld dus het is tijd om onze autocollectie verder uit te breiden. Stof uw kluis af, pak er een aantal goud staven uit en op naar de veilig, goodluck!

 

Reporter: Suzanne Heesbeen

Twitter: @SUUSheesbeen