Amsterdam Fashion Week: Sepehr Maghsoudi A/W 2013. Bent u erbij?

Met veel genoegen nodigt Sepehr Maghsoudi u uit voor de presentatie van zijn A/W 2013 collectie Embrace Your Darkness op donderdag 24 januari 2013 tijdens de Amsterdam Fashion Week. Sepehr Maghsoudi behoort tot één van de meest toonaangevende modeontwerpers van deze tijd.

 

 

Vorig jaar won deze fantastische fashion designer al een New Talent Award op de Amsterdam Fashion Week. Dit jaar zal de inmiddels internationaal bekende ontwerper zijn zevende couture collectie aan het publiek tonen. U als genodigde zult kunnen gaan genieten van Maghsoudi’s zeer exclusieve en prettig draagbare tenues.

 

Hoewel deze vernieuwende fashion designer een exclusieve stijl heeft, zijn de outfits aan te schaffen voor spetterende actieprijzen. Prijzen die wij net zo spetterend vinden, zijn de ticketprijzen om uzelf te verzekeren van aanwezigheid op deze spectaculaire avond. U kunt namelijk al vanaf €25,00 p.p. genieten van deze volledig verzorgde avond.

 

Voorafgaand aan de fashion show zult u ontvangen worden met een amuse en een aperitief, dit onder begeleiding van prachtig meeslepende muziek van The Cannonball Legacy. Na de show zal er een adembenemende aftershow met allure plaatsvinden. De discjockey ‘True Identity’, die zijn naam al meer dan eer aangedaan heeft, zal de afterparty inluiden en daarnaast zullen de bezoekers verrast worden met een show van Hairpoint. Deze haarcreaties zullen het helemaal gaan maken in het voorjaar en de zomer 2013!

Programma donderdag 24 januari 
18:30 Aanvang
19:30 Start fashionshow
19:45 Afterparty

Locatie
Damrak 70
1012 LM AMSTERDAM

 

Kaarten voor deze zeer exclusieve show zijn alleen te verkrijgen via info@sepehrmaghsoudi.com. Wees er dus snel bij!

– Kosten silver ticket (exclusief consumpties): €25,00 p.p.

– Kosten gold ticket (inclusief consumpties): €50,00 p.p.

– Kosten VIP tafel p.o.a.

 

Wat wij daarnaast helemaal fantastisch vinden, is de samenwerking die Sepehr Maghsoudi is aangegaan met de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld. Deze stichting deelt mee in de opbrengst van deze avond.

 

WINNEN

Speciaal voor de lezers van Glamourland heeft Sepehr Maghsoudi 2 tickets voor zijn show ter verloting aangeboden. Deze twee tickets geven entree tot de zeer exclusieve show tijdens de Amsterdam Fashion Week 2013!

 

Wat moet u hiervoor doen?

Het is simpel. Ga naar https://www.facebook.com/GlamourlandTV of https://www.facebook.com/GlamourlandTVII en ‘LIKE’ en ‘DEEL/SHARE’ de link op ons prikbord. Makkelijker kan niet.

 

Wilt u helemaal verzekerd zijn van aanwezigheid tijdens de show dan raden wij u aan om zelf ervoor te zorgen dat u de trotse eigenaar of eigenaresse wordt van één van de laatste tickets!

Voor meer informatie bezoekt u de website www.sepehrmaghsoudi.com.

Glamourland is er in ieder geval bij, U toch ook?!