Amstel Hotel wint Talkies Terras Award 2013

Afgelopen week vond de Talkies Terras Award uitreiking plaats op het prachtige terras van het Amstel Hotel. Jaarlijks reikt het magazine Talkies deze award uit aan het mooiste terras van Nederland. Gelijktijdig komt met de nieuwste editie van het magazine ook de terrasgids 2013 uit. Hoewel de weersvoorspellingen de hele week niet al te best waren, brak deze middag de zon boven Amsterdam open en kon de Terras Award met prachtig weer worden uitgereikt.

 

Glamourland

Foto: Talkies Magazine

 

Alle gasten werden ontvangen met een heerlijke cocktail van Remy Martin. Had je liever een glaasje Moët & Chandon Champagne dan was die uiteraard ook verkrijgbaar bij de Champagnebar. Met dit zonnige weer (het leek bijna wel echt zomer) smaakte die prima!

 

Glamourland

Foto: Talkies Magazine

 

In het water was een catwalk/podium gebouwd waarop de gasten voor de uitreiking allereerst een modeshow te zien kregen van het merk Kenzo. Vervolgens werd door hoofdredactrice van Talkies en presentatrice Kristina Bozilovic de Terras Award uitgereikt aan Anita Bos, General Manager van het Intercontinental Amstel Hotel. Nadat ook zij iedereen van harte welkom had geheten en bedankt voor hun aanwezigheid werd de nieuwste cover onthuld met daarop niemand minder dan Nederlands beste zangeres; Glennis Grace. Zij gaf uiteraard een fantastisch optreden vanaf de Amstel. Niet alleen de genodigden genoten hiervan vanaf het prachtig ingerichte terras, ook de mensen op de brug bleven stuk voor stuk staan om dit spektakel niet te missen. DJ Metin Moore zorgde voor de verdere beats deze middag.

 

Uiteraard bezochten ook weer veel personalities deze uitreiking en ook veel sporters waren aanwezig. Zo spraken we nog even met ex-international Regi Binker, voetballer Nordin Amrabat (ex PSV speler en nu spelend bij het Turkse Galatasaray), turner Jeffrey Wammes en kickbokser Badr Hari. Laatstgenoemde was uiteraard samen met zijn charmante vriendin Estelle Cruyff aanwezig. Zichtbaar genoten zij van deze prachtige middag alsmede van elkaar.  Met hen overigens vele bekende gezichten. Zo spotten we onder andere Jan en Monique des Bouvrie, Christine Kroonenberg en hartsvriendin Netty van der Veer, Antje Monteiro, Beertje van Beers, Sylvana Simons, Wilfred Genee, Fabienne de Vries en Dean Saunders. En zo bleef het nog lang onrustig op het mooiste terras van Nederland. Talkies Magazine inclusief de Terrasgids 2013 ligt vanaf nu in de schappen.