Als een roosje de feestmaanden in met Addy’s exclusieve parfum

Tijdens een intiem diner in het Pulitzer hotel in Amsterdam lanceerde Addy van den Krommenacker maandagavond zijn limited edition feestmaanden-special van zijn parfum Red Carpet. Voor dit event nodigde Addy een aantal speciale muzes en vriendinnen uit om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen. Addy heeft bij zijn nieuwe parfum een speciale clutch ontworpen om het ultieme red carpet gevoel te complementeren. Het parfum staat synoniem voor glamour en sensuele, vrouwelijke allure: precies zoals een vrouw sprankelt op de rode loper, en een Glamourlander dat natuurlijk iedere dag doet! Al nieuwsgierig?

 

Glamourland Addy Red Carpet prinses Margaritha

Kim, prinses Margarita, Addy en Tess – Foto: Paul van Son

 

Tijdens het diner in het Pulitzer hotel keek Addy van den Krommenacker samen met zijn beste vriendinnen terug op een mooi jaar en bijzondere vriendschappen. In 2014 heeft Addy zich laten inspireren door romantiek en met dit drie gangen diner liet hij zijn gasten even wegdromen in zijn bijzondere wereld. De ruimte was prachtig aangekleed met bloemen via LM Flower Fashion, die bíjna zo lekker roken als Addy’s nieuwe geurtje. Aanwezigen waren onder andere Prinses Margarita, Jette van der Meij, Sandra Reemer, Antje Monteiro, Liza Sips, Tess Milne en Pip Pellens. De clutch die Addy speciaal heeft ontworpen voor de feestmaanden heeft een waarde van €110,- en is voor een bedrag van €24,95 verkrijgbaar bij aankoop van de 50ml Eau de Parfum, een buitenkansje voor zo’n must have. De special is onder andere verkrijgbaar bij Mooi parfumerie en DA. Klinkt dat fijn of klinkt dat fijn? ;-)

 

Glamourland Addy Red Carpet diner

Foto: Paul van Son

 

Het ‘rode-loper-gevoel’ vertaald naar een geur
Het parfum opent met de betoverende, frisse akkoorden van bergamot, mandarijn en bloedsinaasappel: een opvallende topnoot die synoniem staat voor de vederlichte chiffon jurken van Addy. Het hart van het parfum is de roos, deze krachtige bloem heeft een unieke sensualiteit zoals geraffineerd kant. De geur wordt versterkt door de honingzoete rijkdom van mimosa en de intens verleidelijke, charmante geur van ylang ylang die synoniem staan voor Addy’s zijde brokaten en exclusieve shantungs. De krachtige basisnoot van de vanilleachtige tonkaboon, warme vetiver en lavendelachtige opoponax geven de diepe geur van luxe satijn en het gevoel van de glamour van de ‘red carpet’ aan dit exclusieve parfum. De geur is, evenals Addy’s creaties, niet overheersend maar subtiel aanwezig met een tijdloze elegantie. Om een lang verhaal kort te maken: wij houden van Addy, dus dit nieuwe staaltje werk van hem is méér dan welkom!