Alle remmen los! Première Fast & Furious 8

Met gierende banden vertrokken we naar de spectaculaire Nederlandse première van FAST & FURIOUS 8 in Pathé Arena te Amsterdam. De Arena Boulevard stond volledig in het teken van de film met een optreden van The Partysquad, showauto’s en sexy babes. Na het enorme succes van Fast & Furious 7 uit 2015, die in een supersnel tempo wereldwijd 1 miljard dollar ophaalde en uitgroeide tot één van de grootste films allertijden, is hier het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit: FAST & FURIOUS 8.

 

Fast Furious 8 Glamourland

 

Uiteraard werd er ook voor deze première een groot blik BN’ers los getrokken, zo kwamen wij onder andere snelle jongen Ali B, snelheidsduivel Dwight Dissel, de ongeremde Eddy Zoëy en racemonster Tim Coronel tegen op de zwarte loper.

 

Glamourland Fast Furious 8 premiere (5)

Gwen van Poorten, Ali B en Pernille La Lau

Glamourland - Jody Bernal

Jody Bernal

Glamourland Fast Furious 8 premiere (1)

Sanne Langelaar, Tim Coronel en Priscilla Knetemann

 

Tijdens de première konden gasten als eerste meedoen aan de #FastFace jet boost challenge. Hierin spelen ze mee in een achtervolgingsscène en nemen een video op waarin het lijkt alsof ze meerijden in een auto in de film. Ze kunnen de turboknop uitproberen en met de auto door de lucht een helikopter invliegen. Yeeeehaaaaaaa!

 

 

Wil jij dit ook? Zondag 23 april a.s. vindt het officiële FAST & FURIOUS Fan Event plaats bij Circuitpark Zandvoort. Deze dag staat in het teken van de release van de nieuwe FAST & FURIOUS 8 film. Er  zullen verschillende showblocks zijn op de track (powered by Nankang) en op de paddocks een Best of Show Battle, Rev-battle, Burn-out Madness en nog veel meer. Verschillende auto’s uit de filmreeks zijn aanwezig en bezoekers kunnen meedoen aan de #FastFace jet boost challenge. Wij kunnen niet wachten! FAST & FURIOUS 8 draait nu in de bioscoop, ook in IMAX en in Dolby Cinema. Een ware aanrader, komt dat zien!

 

Bekijk hier nog meer beelden van de flitsende première:

 

Glamourland Fast Furious 8

Glamourland Fast Furious 8

Glamourland - B-Brave

Boyband B-Brave

Glamourland - Yes-R met partner Cheyen

Rapper Yes-R met zijn partner Cheyen

Jermaine Fleur en partner

X-Factor Jermaine Fleur en zijn partner

Glamourland - Eddy Zoëy met partner Sarah Juray

Eddy Zoëy met vrouwlief Sarah Juray

Glamourland - Mylene en Rosanne Waalewijn

De zingende tweelingzusjes Mylene en Rosanne Waalewijn

Glamourland - Didier Froger

Didier Froger met racebabes

Glamourland - Jebroer

Rapper Jebroer

Glamourland - Sam de Wit

Zanger Sam de Wit van Re-Play

Glamourland - Jamie Saunders met partner Zoe Gietema

Jamie Saunders met partner Zoe Gietema

 

Foto’s: Vanessa Wessels