Alle remmen los! Exclusieve workshop met Range Rover

Wanneer we de chauffeur eens een dagje vrij geven, rijden we zelf met plezierige overtuiging. Uiteraard doen we dit wel op stand. Dit keer duiken we in de vierwieler genaamd Range Rover Evoque, een van de meest gereden bolides bij ons in het Gooi. Tijd voor een exclusieve workshop van de ongeremde kunstenaar Selwyn Senatori vs. Range Rover in Ron Gastrobar te Amsterdam.

 

Range Rover Evoque Selwyn Senatori Glamourland

 

De Evoque vormt een krachtige evolutie van Range Rover design. Met zijn sterk oplopende taillelijn en de aflopende lijn van het zwevende dag wordt er een dynamisch silhouet gevormd met een krachtige en sportieve houding. Of je nu op ontdekkingsreis gaat of graag gezien wilt worden op glamorous locaties: de Range Rover Evoque is overal voor in. Met de perfecte balans tussen karakteristiek exterieurdesign, prachtige interieurdetails, capaciteiten en prestaties sluit hij aan op de moderne lifestyle van onze Glamourlanders. Honey? I bought myself a present!

 

Range Rover Evoque Selwyn Senatori Glamourland (3)

 

Om het geheel goed uit de verf te laten komen krijgen we samen met een aantal auto-riteiten, racemonsters, elegante racebabes en snelheidsduivels een exclusieve workshop van kunstenaar Selwyn Senatori die ons de opdracht geeft om het rijtuig na te schilderen. Hoe krijg je anders iedereen een uur starend naar de beeldschone bolide? Zo gezegd zo gedaan en iedereen liet zijn creativiteit met gierende banden losgaan. Dat menigeen beter op de weg blijkt te zijn dan op het doek was een feit maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Glamourland Range Rover

 

Aansluitend zoeven we met de Rovers naar het klassieke modehuis Oger bij ons in de P.C. want naast het voertuig maken ook kleren de man (en vrouw). In een bolide op maat hoort ook een overhemd op maat om het geheel wel zo gestroomlijnd te houden. Alle remmen los!

 

Range Rover Evoque Selwyn Senatori Glamourland

 

Foto’s: Nienke Veneboer