Allans Glamourland; Allan in Aruba

Mode-ontwerper Allan Vos geeft een kijkje in zijn leven waarin het opzetten van zijn eigen label een grote rol speelt. Allan vertelt elke twee weken over het wel en wee binnen en buiten zijn atelier. Van het produceren van de collectie tot het zoeken naar de juiste modellen voor fotoshoots voor fashion week; alle ups en downs (hopelijk van deze laatste zo min mogelijk) zullen voorbij komen. Nog nooit was je zo dicht betrokken bij de geboorte van een modelabel!

 

ARUBA

Wat een rotleven heb ik toch; terwijl ik twee weken geleden met best buddy Mathiz in Parijs was om nieuwe stoffen voor de collectie aan te schaffen, gaat de telefoon. Of ik alstublieft over een week naar Aruba kom om daar mijn collectie te tonen. Dat wilde ik wel!

Als een malle moest ik regelen dat mijn medewerkers nog langer zonder mij door konden werken, maar ook dat de collectie meekon naar Aruba. Er was immers persdag bij mijn PR-bureau waardoor ik, op een paar items na, de collectie moest kopiëren. Een heel gedoe, maar het lukte; zeven outfits gingen in koffers mee naar dat heerlijk tropische eiland.

Wat een luxe; ik mocht een dikke week blijven, maar ik had echter maar tijd voor drie en een halve dag. Dat was minder, zeker door vier uur vertraging waardoor ik maar drie dagen over had. Maar WAT voor drie dagen; zon, zee, natuur, lieve mensen. Aruba is geweldig!

Voor de tweede maal werd Aruba in Style georganiseerd. Diverse shows en feesten zorgen ervoor dat Aruba een aantal dagen lang het meest fashionable eiland was onder de zon. Bij aankomst hield ik direct een doorpas in het Renaissance hotel, met, voornamelijk, Arubaanse modellen, maar ook topmodel Sebastian Sauve was overgevlogen uit New York om speciaal voor mij de show te lopen en een fotoshoot te doen. Ik blij!

Mijn modellen rockte de outfits op vrijdagavond in een volgelopen Hotel Divi Aruba Phoenix. De handen werden stuk geklapt voor de knappe heren die onder andere shirts, rokken, pantalons, hemdjes en een blauwe geitenbont-jas toonde.

Zonde dat het al de volgende dag weer tijd was voor mij om naar huis te gaan, gelukkig bleef Sebastian nog achter samen met een deel van de collectie om een extra shoot te doen, waarover binnenkort ongetwijfeld meer.
Aruba in Style; see you next year… I hope!