All white look

Wit, een heerlijk hoogzomerse kleur, een basic kleur die altijd kan en makkelijk te combineren is. Wit kan heel casual zijn, maar ook (mits goed gecombineerd) erg classy en elegant. Deze look is tijdloos en er kan amper iets verkeerds aan gaan. De musthaves voor dit seizoen zijn dan ook jurkjes en rokjes in het wit. De designers Hermès, Céline en Louis Vuitton gaven deze prachtige kleur zelfs een heel nieuwe dimensie en de nodige celebs hebben de trend al opgepikt.

 

Kies uit kanten, leren, zijdezachte outfits met plooien of rechtere silhouetten als je vrouwelijkheid wil uitstralen. Maar pas op dat je er niet als een marshmallow of bruidje uitziet als je voor de totally white look gaat! Als je te veel stof, te veel textuur of te veel verschillende stijlen mixt, dan kan wit héél verkeerd uitpakken. Zeker voor wit geldt het adagium “less is more”, al geldt dat niet voor de hoeveelheid lichaamsbedekking. Een te kort wit jurkje wordt al snel ordi, en dat wil je natuurlijk niet.

 

De stress om je outfits spot on te houden valt niet mee met een witte garderobe. Zorg dus voor een goed wasmiddel! Om je white look te breken kun je kiezen voor een ceintuur bijvoorbeeld neon of de huidige trends met aardetinten en pastels.

Daarnaast heb je natuurlijk altijd de mogelijkheid om een beetje kleur aan je outfit toe te voegen door te kiezen voor een gekleurde blazer, een vrolijke clutch of een paar felle killer heels.

 

Wij houden van deze “angel-like” look, in de romantische of juist de minimalistische variant. Hoe dan ook, je ziet er in een hippe witte outfit altijd fris en modieus uit!

 

Reporter: Linda V

@linlicious