AJNEMRA Haute Couture Show

Zaterdag 5 oktober presenteerde AJNEMRA in samenwerking met De Koning JAGUAR een verrassende modeshow. Deze vond plaats in de luxewereld van De Koning Jaguar te Arnhem.

 

AJNEMRA is begin 2010 opgericht door designer Kristine Mkrtchian. Iedere creatie is uniek en wordt dan ook eenmalig gemaakt. De exclusieve items hebben stuk voor stuk een elegante uitstraling. De collecties zijn verdeeld van casual tot bijzondere gelegenheidskleding. De AJNEMRA prêt-à-couture en haute couture collecties zijn gemaakt van luxe stoffen en afgewerkt met (half) edelstenen en Swarovski kristallen. Wij van Glamourland vinden het pareltjes!

 

Glamourland

Foto: AJNEMRA

 

De fashionavond startte met exotische drankjes van Martini & Schaapveld en fijne hapjes van Barrio Habana. Al snel was het tijd voor een aantal amuserende workshops en presentaties van diverse branches. Onder andere de workshops ‘Luxe auto’s’ van Jaguar, ‘Schoonheidstips’ van Ariane Inden, ‘Creatief handgemaakte bonbons’ van Milachocolata en ‘Luxe juwelen’ van Schaap en Citroen. Alleen het allerbeste vermaak voor de Glamourlanders natuurlijk.

 

Glamourland

Foto: Schaap en Citroen

 

De modeshow kwam knallend van start.  De showcollectie bestond uit 42 creaties gemaakt van bijzondere stoffen van Verhees International Textiles. Het geheel werd afgemaakt met de exclusieve schoenenlijn van Elsa Shoes. Wij van Glamourland zijn fan!