AFW S/S 2015: ‘Nexum’ by Jonathan Christopher

Wat een geweldig inspirerende show heeft Jonathan Christopher neergezet op de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam. Voor de tweede keer mocht Jonathan Christopher een overvolle zaal verrassen met zijn verfrissende sexy en stoere outfits uit zijn Homme lijn. De knappe modellen droegen allemaal outfits uit de nieuwe lijn Homme Spring Summer 2015.

 

PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015  PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015  PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015

Foto’s: Team Peter Stigter

 

Gedurende de show hingen er zwarte vogels boven de catwalk en verschenen er schaduwen in de vorm van bomen op en achter de catwalk.  Jonathan Christoher beelde het verhaal Nexum uit met zijn mannelijke outfits waarbij de combinatie van stoffen de titel uitademde. Er werd een mysterieuze sfeer gecreëerd door de rook op de catwalk, er verspreide zich een houtachtige geur en op bijpassende muziek werd de nieuwe collectie door de modellen geshowd. De gehele entourage was subliem. De gasten keken hun ogen uit na iedere verrassing en hier en daar hoorde je kreten van enthousiasme door de zaal galmen.

 

PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015  PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015  PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015

Foto’s: Team Peter Stigter

 

De Summer Spring 2015 collectie bestaat uit mannelijke sexy creaties met een verfrissende twist. In de collectie is er veel leer gebruikt. De sportieve afgetrainde lichamen van de modellen waren goed zichtbaar in de outfits hetgeen de collectie ondanks de wat ruwere stoffen een zachte afwerking geeft. Doordat de modellen camouflage tinten op hun gezicht of onderlichaam hadden vormden ze een geheel met de entourage van de show.

 

PHOTO © TEAM PETER STIGTER SPRING/SUMMER 2015

Foto: Team Peter Stigter

 

Jonathan Christopher heeft wederom op deze 21e editie van de Amsterdam Fashion Week een prachtige collectie geshowd waar menig man van zal dromen om erin te lopen. Het Nederlandse straatbeeld zal er in de lente en zomerseizoen van 2015 zeer mannelijk en vernieuwend uitzien met deze inspirerende collectie. Dus dames (en heren) get yourself prepared!