AFW: I AM MODEL

Voor wie de spetterende show heeft gemist, hier een kort verslag. Glamourland was bij het I AM MODEL evenement dat werd georganiseerd op de Dam. Het event is georganiseerd door Model Lodge in samenwerking met de Amsterdam International Fashion Week. De hele dag werden er shows midden op de Dam in Amsterdam gehouden en konden modellen (in spé) zich laten inlichten over alle ins en outs van het vak. I AM MODEL richtte zich op modellen en hun carrière en was daardoor de bijzondere combinatie van shows en voorlichting.

 

The Model Lodge is een stichting die opkomt voor de belangen van modellen. Indien je model bent en lid wordt van The Model Lodge, steunen en informeren ze je waar dat kan. Samen sta je immers sterker dan alleen! Daarbij organiseren ze dus ook evenementen, waaronder de I AM MODEL show. Tijdens de show op de Dam kregen de dames ter plekke nog catwalktraining van Mandy Dion. Mandy is geen onbekende in modellenland, zij caochte onder andere Kim Feenstra en Rasalinde Kikstra van Hollands Next Top Model. Als leuk extraatje kregen de modellen een t-shirt van Sepher Maghsoudi mee. Daarnaast konden modellen, zowel professioneel als amateur, zich laten voorlichten bij de stand van The Model Lodge.

 

Foto: Ananda

 

I AM MODEL gemist? Geen zorgen: de hele week zijn er nog verschillende dingen te beleven tijdens de Amsterdam Fashion Week. Kijk snel op http://amsterdamfashionweek.com/ voor de volledige agenda! Voor aansluiting bij de stichting of meer informatie, kijk op http://www.modellodge.com/

 

Reporter: Ananda