Addy van den Krommenacker presenteert London revisited

Op zaterdag 24 januari 2015 presenteerde Addy van den Krommenacker zijn Fall/Winter 2015 collectie in het altijd prachtige Gooi. De modeshow vond plaats in de verschillende zalen van het bijzondere Singer Museum te Laren. Addy kon de naaimachine weer even onder de stofkap zetten en zich klaarmaken voor zijn prachtige runway tussen weelderige bloemstukken en kunstwerken.

 

Addy_London_03

Foto: Addy van den Krommenacker

 

Addy heeft zich voor enkele creaties uit zijn collectie laten inspireren door het werk van Leo Gestel, die momenteel in het Singer Museum exposeert. Voor de collectie werd het juwelenkistje van Odette Steendijk geraadpleegd, zij is de ontwerpster die verantwoordelijk is voor de sieraden die tijdens de show gebruikt werden. Een aantal van haal glimmertjes zijn zelfs verwerkt in de creaties van Addy.

 

Addy_London_04

Foto: Addy van den Krommenacker

 

We konden kort bijkomen van de prachtige modellen en ensembles want vlak na afloop was het de ontwerper zelf die zijn eigen parfum in de schijnwerpers zette, genaamd ‘Red Carpet’. Uiteraard was de show van Addy weer ‘star studded’, zo waren onder meer aanwezig: Anouk Smulders, Willeke Alberti, Ruth Jacott en Sandra Reemer.

 

Addy_London_07

Foto: Addy van den Krommenacker

 

Naast zijn couture-lijn presenteerde Addy zijn nieuwe ready-to-wear collectie genaamd ‘London revisited’, welke synoniem staat voor luxe en comfort. Addy heeft zich laten inspireren door de Swinging Sixties, met als resultaat een collectie die is opgebouwd uit vier thema’s; London Black & White, Biba, Parigi en Macculato. Ware Twiggy’s paradeerden tussen het gezelschap door.

 

Addy_London_06

Foto: Addy van den Krommenacker

 

Wij van Glamourland verbazen ons ieder jaar weer over het creatieve vermogen van de geprezen modeontwerper en kijken met plezier terug op de fantastische show. We sprayen nog wat ‘Red Carpet’ op, sluiten onze ogen en wanen ons in Addy’s nieuwste creatie op een sterrenpremière.