Addy van den Krommenacker doet goede bankzaken

Jawel! Designer Addy van den Krommenacker doet goede bankzaken, dat laat hij ons zien met zijn nieuwe Home Couture Collectie. Maandag 1 juni lanceerde hij zijn allereerste interieurcollectie onder de naam ‘Home Couture Collection by Addy‘ in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Wij van Glamourland voelden ons direct thuis in Addy’s interieur en mochten gezellig aanschuiven aan zijn prachtige keukentafel. Het Miele centrum verzorgde een fantastisch diner voor Addy’s beste relaties.

 

Glamourland

Foto: Martin van Os

 

Als couturier staat Addy onder andere bekend om de exclusieve stoffen die hij gebruikt voor zowel zijn ready-to-wear als zijn couture collecties, de keuze voor luxueuze stoffen zien we ook terug komen in zijn interieurontwerpen. De modecreaties van de ontwerper zijn duidelijk de basis voor zijn Home collectie. Addy ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties.

Mijn inspiratie voor deze allereerste interieur collectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen“, aldus Addy.

 

HomeCoutureCollection

Foto: Limitless Projects

 

De uitgebreide collectie bestaat uit diverse woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een shawl van Addy (vanaf €289), verschillende banken (vanaf €3099), een fauteuil (€1149), stoelen, eettafel en hand getufte tapijten in de bekende dessins van Addy’s couture jurken.

 

HomeCoutureCollection

Foto: Limitless Projects

 

De ontwerper had al langer de wens om ook interieurobjecten te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een volwaardige interieurcollectie. Deze zal hij, net zoals zijn modecollecties, maar liefst iedere zes maanden uitbrengen.  Wat een feest! Vanaf vrijdag 5 juni is deze eerste collectie verkrijgbaar bij de door Addy geselecteerde woonwinkels.