Aanbieding: exclusieve Glamour Kerstboom voor $4.2 miljoen

Het is weer bijna kerst! Ook in Huize Glamourland ontbreekt dit jaar de kerstboom niet. Ditmaal hebben wij een wel heel exclusief exemplaar gevonden dat wij graag met jullie willen delen.

 

De in Tokio gebaseerde juwelier Ginza Tanaka staat bekend om zijn weelderige sieraden en creaties. Naast sieraden produceert Ginza Tanaka ook andere exclusieve items. Vorig jaar creëerde hij al een gouden kerstboom met een waarde van $2 miljoen. Dit jaar overtrof de juwelier zichzelf door het fabriceren van een massief gouden kerstboom ter waarde van $4.2 miljoen.

 

De boom, gemaakt van 48 kilogram puur goud, is ongeveer 2,4 meter lang, heeft een diameter van 1,2 meter, kan om zijn eigen as draaien en kostte 10 ambachtslieden 2 maanden tijd om te vervaardigen. Het bestaat uit verschillende Disney figuren als Mickey Mouse, Assepoester, Aladdin, Alice en Genie. In totaal bevat de boom 50 figuren en is verder afgewerkt met gouden linten en strikken. Een over the top pronkstuk voor in je woonkamer!
Voor de iets minder bedeelden onder ons is er ook nog een kleinere en goedkopere versie. Deze bevat 20 Disney figuren en heeft een hoogte van 25 cm. De prijs? ‘Slechts’ $243.000

Glamourland wenst jullie alvast een hele fijne kerst!