A Spoonful of Beauty

Nederland is een internationaal beauty & health merk rijker: FOUNTAIN. Het merk introduceert vier verschillende schoonheids-en gezondheidssupplementen: het Beauty molecuul, het Fyto-Collageen molecuul, het Hyaluronic molecuul en het Super Green molecuul. De ware bron van jeugd en schoonheid!

 

Je kunt het direct vanaf een theelepeltje innemen, door een fruit smoothie doen of mixen in flesje water voor onderweg, zo wordt elke dag vitamines innemen leuk en is een nieuw beautyritueel geboren. Elk molecuul heeft een andere uitwerking, zo zorgt het Beauty-molecuul er voor dat het verouderingsproces vertraagd  en hydrateert het Hyaluronic molecuul de huid op de meest natuurlijke wijze.

 

Glamourland beauty spoon

Foto: Ghiboo

 

FOUNTAIN’s flesjes maken nieuwsgierig. De inhoud des te meer. Engeland was het eerste land waar FOUNTAIN werd gelanceerd en hier gaan ze als warme broodjes! Iedere 11 seconden wordt een flesje verkocht. Er zijn dus al een hoop tevreden klanten, waaronder supermodel Kate Moss.

 

Het Beauty-molecuul
Een theelepel per dag van het schoonheidsmolecuul met Resveratrol en Hyaluronzuur vertraagt het verouderingsproces van binnenuit. Nog nooit eerder was dit krachtige schoonheidsmolecuul, met een basis van druivenschillen en Japanse duizendknoop, beschikbaar in een vloeibare vorm.

Brandon Truaxe, oprichter en CEO van FOUNTAIN: “Er is bewezen dat ons lichaam, inclusief de huid, profiteert van Resveratrol. In het beauty-molecuul zijn gezondheid en schoonheid één. Schoonheid begint past echt wanneer alle weefsels in het lichaam gezonder zijn.” Bij dagelijks gebruik van een theelepel wordt de levensduur van cellen verlengd wat veroudering tegengaat en de gezondheid vergroot. Omdat Resveratrol een bittere smaak heeft, bevat het supplement de zoete natuurlijke smaak van granaatappel.

 

Glamourland Fountain

 

Het Hyaluronic molecuul
Het geconcentreerde supplement Hyaluronic levert het lichaam essentieel vocht wat ervoor zorgt dat de huid er van binnenuit gezond en natuurlijk uitziet. Deze anti-aging voedingstof staat bekend om het vermogen om tot 1.000 maal haar gewicht in water te houden. De primaire functie hiervan is om gewrichten te versoepelen terwijl de huid voorzien wordt van een natuurlijk ondersteuningsmechanisme. “Door twee keer per dag een theelepel in te nemen, wordt het vocht in de weefsels extra gereguleerd, dat een heerlijk gehydrateerd gevoel achterlaat op de huid. En dat zie je ook,” vertelt Brandon Truaxe. In FOUNTAIN’s Hyaluronic molecuul zit gember verwerkt wat de absorptie bevordert, terwijl het ook een delicate en kruidige smaak toevoegt.

 

Glamourland Fountain

 

Het Super Green molecuul 
In deze dagelijkse dosis groen op een theelepel zitten meer dan veertig mineralen, zestien aminozuren en elf vitaminen en heeft daardoor het vermogen om de PH-waarde van het lichaam op peil te houden, wat essentieel is voor een goede en evenwichtige gezondheid. Het geconcentreerde Supergroene molecuul is gemaakt van de Hyaluronzuur formule, Alfalfa Chlorofyl en Kelp. In het kort is dit goed voor het reinigen, herstellen en hydrateren van het lichaam en bevordert de verjonging, het energielevel en de algemene welzijn. Het supplement is gearomatiseerd met natuurlijke kiwi.

 

Super Green Molecule Fountain_White Veggie Stillife

 

Het Fyto-Collageen molecuul
Brandon Truaxe: “Dit is FOUNTAIN’s actieve aanpak om de productie van collageen aan te vullen en te behouden.”

Voor degenen die het echt willen weten: het vloeibare supplement bevat de Hyaluronzuur formule, gehydrolyseerd Collageen –wat een splitsing van een chemische verbinding onder opname van water inhoudt- , Wild Fytoplankton en L-Glutathion.  “Wist je dat de collageenproductie met ongeveer 1% per jaar vanaf de twintiger jaren daalt? FOUNTAIN tackelt dit huidverouderingsproces met slechts twee theelepels per dag  van het Fyto-Collageen molecuul. En een van de mooiste wapens in de strijd tegen vroegtijdige veroudering is Fytoplankton.” Dit ingrediënt bevat meer dan 65 voedingseigenschappen, hierdoor wordt de huid elastischer vermindert de kans op rimpels. L-Glutathion vult samen met het ingrediënt Hyaluronzuur het eigen collageen aan en ondersteunt de productie van nieuw collageen wat voor een jeugdige uitstraling van binnenuit zorgt.

 

Glamourland Fountain

 

Schrap dus je afspraak bij Schumacher  en denk 2 keer na voor je die chemische peeling boekt bij je schoonheidsspecialist, die beauty druppels kunnen je aardig wat centjes besparen!

 

Prijs en verkrijgbaarheid
De vier gezondheids- en schoonheidssupplementen van FOUNTAIN zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Tuinen.
FOUNTAIN Beauty molecuul € 27,99
FOUNTAIN Hyaluronic molecuul € 29,99
FOUNTAIN Super Green molecuul € 34,99
FOUNTAIN Phyto-Collagen molecuul € 39,99

 

Foto uitgelicht boven: Burberry