777 on the road with Ri-Ri

Vanaf 19 november is het 7e album, Unapologetic, van Rihanna wereldwijd verkrijgbaar. Tijd voor een bijzonder feestje, dacht de Princess of R&B. Als eerste artiest ter wereld geeft zij 7 verschillende shows in 7 dagen op 7 verschillende locaties over de hele wereld voor in totaal 7.777 mensen .
Om deze gebeurtenis extra bijzonder te maken mogen een aantal gelukkige fans en journalisten mee met de gehuurde 777 Delta Boeing om de 7 concerten te bezoeken. Top idee! Helaas kan de gemiddelde mens het partygedrag van Ri-Ri moeilijk bijhouden en komen er, nu de tour op z’n einde loopt, wat ontevreden geluiden.

 

Het feestvliegtuig begon in Los Angels en vloog naar Mexico City waar het eerste concert van start ging. Tijdens deze vlucht ging het gelijk goed los om het begin van de tour te vieren. Champagne, cognac en tequila werd in grote hoeveelheden geschonken. Slapen was er niet bij. Vlak voor de landing kregen de aanwezigen een exclusief cadeau van de zangeres: een zak met sokken, een T-shirt, parfum, en een armband met een echte diamant. De concerten die volgde na Mexico werden gegeven in Toronto, Stockholm, Berlijn, Parijs, Londen en als afsluiter terug naar de Verenigde staten: New York.
Waar de meereizende fans en journalisten zich waarschijnlijk op verkeken hebben is dat het leven van een Diva erg vermoeiend kan zijn. Weinig slaap, veel drank en een behoorlijke jetlag is niet iets wat iedereen goed kan verdragen en men wordt met de dag minder vrolijk. Wat vast en zeker ook meespeelt is dat Rihanna haar gezicht in het feestvliegtuig maar nauwelijks laat zien en zich voornamelijk terugtrekt in haar eigen gedeelte met ander gezelschap. Toch zullen weinig mensen zo’n unieke ervaring snel vergeten.

Glamourland vindt het initiatief van Rihanna voor deze tour geweldig en aangezien zeven dagen feest voor de echte Glamourlander een piece of cake is, wachten wij vol spanning een uitnodiging af voor een soortgelijke actie van de zangeres.