2013’s fashion resolutions

We zijn alweer een paar weken onderweg in 2013 en bij een nieuw jaar hoort natuurlijk een nieuwe garderobe. Weer een reden om te shoppen! Maar hoe dien je er nu bij te lopen in het nieuwe jaar? Kan die skinny jeans nog, mag de peplum nog gezien worden en wat wordt het nieuwe zwart? Wij van Glamourland hebben de belangrijkste trends van komend jaar voor jou geselecteerd!

 

De smoking
Hij was niet weg te slaan van de catwalks, de smoking voor ladies! Heerlijk, het stoere mannelijke combineren met een mooie vrouwelijke snit, diep decolleté en natuurlijk high-heels! Nu al één van onze favorieten.

Veel kleur
De pasteltinten vervagen weer en worden meer en meer vervangen door felle kleuren. Met name geel, roze en rood-oranje tinten zullen we veel gaan zien. Ook kleur met kleur combineren mag nog, dus colorblock nog maar even lekker door!

Print
Strepen, luipaardprintjes, digitale printen, polka dots.. You name it! Het mag allemaal gezien worden. Lekker grafisch, lekker opvallend. Zeker als je ook print op print durft te dragen!

 

Wit is zwart
Ja hoor, in de zomer kunnen we heerlijke flaneren in maagdelijk witte tinten. Voor deze zomer geldt, hoe witter hoe beter. Wit is het nieuwe zwart! Alle designers lieten smetteloze combinaties zien. Weg met mintgroen dus, let’s go white!

Dus wat mag in je garderobekast blijven? Je New Balance sneakers zijn zeker een blijvertje, evenals een goed stuk denim. Peplum mag nog, we zullen nog meer ruffles en laagjes gaan zien en ook de panterprintjes kunnen blijven. Op de catwalk is ook de zogenaamde kittenheel gespot. Laag, toch vrouwelijk maar ook comfortabel. Wij van Glamourland zijn er nog niet zo’n fan van en vinden dat hogere hakken gewoon altijd het mooiste staan! Dus doe je killerheels zeker niet weg!

 

Happy shopping!!!