10 Trends waar we klaar mee zijn

Wij van Glamourland zijn echte trendsetters. We zetten uiteraard de trend maar we doen ook dolgraag mee met de rest. Er zijn echter een aantal trends waar wij weigeren aan mee te doen, sterker nog, wij zouden het fijn vinden als er gister al een einde aan kwam. Daarom hebben wij onze best weer eens gedaan voor onze lezers en vragen ons af.. ben jij het met ons eens?

 

10. Bon a ( heel erg ) Petit

Je wacht heerlijk op het hoofdgerecht in het restaurant, en die ossenhaas leek je een prima idee. Tot hij je voorgeschoteld wordt. ‘Sorry, is dit een amuse?’ Nee meneer.. dit is uw hoofdgerecht. Wanneer wij van Glamourland in een chique restaurant zitten gaat de chef er automatisch vanuit dat wij op een dwergendieet zijn. Maar ja, wie wil er toch een groot stuk ossenhaas als je ook een heerlijk erwten uitstrijkje met een druif uit een schelp kunt krijgen?

 

Glamourland eten

Foto: Tumblr

 

9. De Man bun

Een man met een knot op de kop. Maar weinig heren kunnen deze look hebben. En de mensen die het kunnen hebben worden goed betaald voor hun mooie kop als supermodel. Maarja.. zelfs wanneer ze een sesamzaadje op hun hoofd prakken zijn ze nog prachtig. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een goeie bos haar of bijpassend uiterlijk. Sorry heren, maar een aantal van jullie moeten de man bun voorgoed uit het leven verbannen. Inclusief flossige baard.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

8. Leggings dragen als broeken

Wij van Glamourland zijn gek op een goede legging. Het is een comfortabele uitvinding en wij zullen er nooit een kwaad woord over spreken. Hoewel, er zijn wat algemene voorwaarden. Dames, leggings zijn géén broeken. Bedenk je ook dat het ontzettend doorschijnt, dus als je een extra heavy maandelijks feestje hebt, kan heel Nederland je dubbelgevouwen Libresse zien. Heb jij een rolletje in het Zwanenmeer? Voel je vooral niet aangesproken. Ben je geen ballet-ster? Dan raden wij van Glamourland je aan de legging in de wilgen te hangen.

 

Glamourland Hello Kitty

Foto: Tumblr

 

7. Selfies

De dag dat er “selfiesticks” op de markt kwamen wisten wij van Glamourland dat het allemaal veel te ver ging. Met alle respect, we hebben inmiddels alle hoeken van je gezicht gezien en die pose zijn we ook wel een klein beetje zat. Er waren tijden dat foto’s gemaakt werden om een moment te herinneren, niet om te laten zien hoe beeldig je make-up vandaag zit.

 

Glamourland Mona Lisa

Foto:  Mona Lisa

 

6. Afslankbanden en bizarre diëten

Zoals Willemijn uit het mooie Naarden ooit zei: “Als God had gewild dat ik louter gevoed werd door wortels en sla, dan had hij wel een konijn van me gemaakt”. NEE, wij willen niet extra veel betalen voor een superjuice ontgiftingsdieet. En als je dan toch 2 verschillende mensen neemt voor de slecht gelukte voor en na foto, zorg dan dat ze enigszins op elkaar lijken. Sorry, kun jij de mayonaise even aangeven?

 

Glamourland konijn

Foto: Tumblr

 

5. Sportieve status updates

Ja hoor, je bent sportief. Nu weten we het. Wij van Glamourland zijn blij dat jij je goede voornemens hebt volgehouden en inmiddels 10 kilo lichter bent en elke dag vol goede moed naar de sportschool fietst. Maar moet je het ons als een sportschooljehova door onze strot duwen. Iedere dag? Inmiddels heeft half Nederland een complex én zitten we allemaal in over ons vetschort dat we helemaal niet hebben. Lieve lezers, mensen met een bijzonder rank figuur en een ‘thigh-gap’ zijn gewoon te stom om lekker te eten.

 

Glamourland selfie

Foto: Tumblr

 

4. Social Media spelletjes

Je hebt de moderne technologie binnen handbereik, en je speelt graag online boerderijspelletjes. Helemaal geen probleem, maar wanneer we het spel niet spelen worden we tóch constant door je uitgenodigd. Nee, ik kan je niet helpen met nieuwe konijntjes, graan, antwoorden op plaatjesvragen en levens.

 

Glamourland-game

Foto: Tumblr

 

3. Daar zakt écht onze broek van af

Ja, je bent trots op je Björn Borg onderbroek. We weten eigenlijk allemaal wel dat je waarschijnlijk ook nog vrijgezel bent en de enige vrouw die dit ondergoed ziet je moeder is als ze de was doet. Maar laten we eerlijk zijn, dit is niet alleen afschuwelijk maar ook nog eens onwijs ongemakkelijk. Wij van Glamourland hebben ook wel eens een broek op de groei gekocht maar worden stapel horendol van het idee dat hij ieder moment van onze heupen af kan glijden. Wellicht ben je er klaar mee als je broek écht van je billen glijdt en je face forward met je neus op de stoep beland.

2. Annie, hou jij m’n (nep) tassie effe vast

Liever naakt dan nep. Zo denken wij van Glamourland er over. Daarom willen wij alle heren met een schoudertas van portomonnee formaat van Loewie Fieton van harte uitnodigen voor een rituele brandstapel sessie. Wij zijn van mening dat iedereen beter tot zijn recht komt zónder deze afschuwelijke tasjes die ook nog eens voor op de buik gedragen worden, want dan ziet iedereen mijn dure mini handtas. Wij hebben niets anders te zeggen dan nee, gewoon NEE.

 

Glamourland nep tas

Foto: Tumblr

 

1.Wat de Kardashians hebben en doen, willen we allemaal

Het figuur van Kim, het achterwerk van Khloe, de bos haar van Kourtney, de lippen van Kylie en de modellencarrière van Kendall. De gezusters Kardashian en Jenner hebben alles waar ieders hartje van droomt. Wij van Glamourland zijn blij dat de familie haar geluk gevonden heeft maar zijn van mening dat jij als lezer ook prachtig bent zonder een wespentaille, kont als een trekhaak en dikke bos extensions. Natural is beautiful, zolang je je oksels maar scheert.