Top 10: duurste verlovingsringen ooit

En ze zei ja! De eerste regel in het ware sprookje is gezet. Nu nog de ring waarbij de steen zo groot is dat ze bij het zwemmen naar de bodem zinkt. Zoals elke vrouw weet bestaan er tig soorten varianten in de wereld der juwelen en de ontwikkelingen blijven maar doorgaan. Maar hoe groot of duur een ring dan ook mag zijn:  een verlovingsring blijft magisch voor de vrouw die hem om haar vinger mag schuiven.

 

Deze keer bespreken wij van Glamourland de iets kostbare exemplaren, zeg maar de meest dure in haar soort. We hebben ons research team  aan het werk gezet om ze te vinden. Jawel Glamourlanders, zet je schrap voor deze briljante ringen:

 

10 | Prinses Diana $455.000.

Dit aardigheidje was van origine de verlovingsring van prinses Diana. Nu schittert deze prachtige ring om de vinger van  Kate Middleton, the Duchess of Cambridge.

 

Glamourland ring 10

 

9 | Anna Kournikova $2.5 Miljoen.

Anna heeft een elf karaats ring om, in een roze kleur. Ze heeft deze dure ring gekregen van de enige echte casanova  Enrique Iglesias.

 

Glamourland ring 9

 

8 | Catherine Zeta Jones $2.5 Miljoen.

Catherine Zeta Jones was de ontvanger van een 10karaats, marquisevormige diamant die horizontaal werd ingesteld in plaats van verticaal, en wordt omringd door 28 kleinere diamanten. Omdat de ring horizontaal ligt  heeft  het een vintage look. Deze ring is gekocht door Michael Douglas.

 

Glamourland ring 8

 

7 | Jacqueline $2.6 Miljoen.

Aristoteles Onassis gaf Jacqueline een heel bijzondere verlovingsring die ze slechts twee keer droeg. Deze prachtige ring bracht het grootste deel van de tijd opgesloten door in een bankkluis, wat verschrikkelijk jammer is. De ring was een 40, 42karaats.

 

Glamourland ring 7

 

6 | Melania Knauss $3 Miljoen.

Een mooie 15karaat emerald geslepen diamant ingesteld op een platina mand en omgeven door een blad ontwerp, werd aan Melania Knauss gegeven door Donald Trump.

 

Glamourland ring 6

 

5 | Jennifer Lopez $4 Miljoen.

Marc Anthony  weet niet alleen  hoe hij  herenkleding moet ontwerpen, hij weet ook hoe een mooie verlovingsring eruit ziet. Hij verraste Jennifer Lopez met een 8,5-karaat blauwe diamant ontworpen door Neil Lane. Inmiddels zijn Marc en Jennifer niet meer bij elkaar, maar ze draagt de ring nog steeds. Het is de meest gekoesterde ring in haar sieraden collectie.

 

Glamourland ring 5

 

4 | Grace Kelly $4.06 Miljoen.

Grace Kelly kreeg een 10.47 emerald geslepen diamant die tussen twee diamanten baguettes ligt. Niemand minder dan Prins Rainier kocht de ring van Cartier.

 

GLamourland ring 4

 

3 | Paris Hilton $4.7 Miljoen.

Paris Hilton kreeg een énorme verlovingsring van Paris Latsis. Ze zei dat het te pijn deed  aan haar hand om het te dragen. De ring is gemaakt van 24karaats wit goud en werd gekenmerkt door een rechthoekige diamant in het midden tussen de twee driehoekige baguettes. Nadat het echtpaar uit elkaar ging heeft Paris Hilton de ring geveild aan de slachtoffers van Katrina.

 

Glamourland ring 3

 

2 | Beyoncé $5 Miljoen.

 De ring  die Jay Z gekocht heeft  is een vlekkeloze 18-karaats diamant. De kwaliteit van de diamant is zo goed dat het als een uitzonderlijke, premie steen is gecertificeerd.

 

GLamourland ring 2

 

1 | Elizabeth Taylor $8.8 Miljoen.

Elizabeth Taylor was de eigenaar van de duurste verlovingsring ooit. Het werd haar gegeven door Richard Burton. De ring is een soort 33.19dakje IIa gecertificeerde diamant, wat betekent dat deze diamant uitzonderlijk is. Hij is chemisch zuiver en heeft een hoge helderheid. De diamant is een Asscher gesneden en heeft een grote kotelet facet. Deze ring staat bovenaan de grafiek van de top 10 van ’s werelds duurste verlovingsringen met een waarde van $8.800.000Elizabeth Taylor’s ring werd geveild na haar dood en werd gekocht door een Aziatische verzamelaar.

 

Glamourland ring 1

 

Al deze verlovingsringen zijn ware kunstwerken en tonen veel smaak door de mannen die ze gekocht hebben. Dus heren, zoals Beyonce al eerder zei: “If you like it then you should have put a ring on it!”

Reacties