Het perfecte koopje voor elke welgestelde familie. Dit eiland met een oppervlakte van 38 hectare staat te koop in de Bahama’s. Denk aan eindeloos witte stranden,  palmbomen volgehangen met cocosnoten en luxe waar je “U” tegen zegt.

 

gl81 Privé eiland te koop!

Foto: bornrich.com

 
Op het eiland staat een villa met onder andere een indoor fitness, 5 water scooters, een Yacht en 2 zwembaden, mocht je de zee even zat zijn.
Omdat het eiland niet eenvoudig te bereiken is heeft het een helikopter landingsdek én een landingsbaan voor jouw eigen vliegtuig.
Natuurlijk wil je af en toe ook een keer “shoppen ’till you drop”, ook dit kan; op slechts 30 minuten van het eiland ligt het gezellige Palm Beach.

 

gl9 Privé eiland te koop!

Foto: bornrich.com

De villa inclusief het eiland is te koop voor een slordige $85 miljoen met alle speeltjes erbij en de rust waar elk mens al zijn hele leven naar op zoek is. Koopje toch?

 

 

 Privé eiland te koop! Redactie Glamourland (322 Posten)

BIO: Glamourland opent deuren, poorten en rode gordijnen naar de wereld van de rich and famous en presenteert het nieuws over fashion, lifestyle & celebrities.


facebook Privé eiland te koop!twitter Privé eiland te koop!google plus Privé eiland te koop!linkedin Privé eiland te koop!pinterest Privé eiland te koop!email Privé eiland te koop!print Privé eiland te koop!outlook com Privé eiland te koop!

Posted on:

Tags: , , , , , , , , , , , ,