Kadotip: Eeuwige jeugd met de nieuwste la Mer!

Kerst is voor velen één van de meest romantische dagen van het jaar. Maar vele Glamourlanders hebben natuurlijk een overvolle agenda en wij begrijpen heus dat je wel dat je niet uuuren de tijd hebt om een geschikt kado te vinden. Je geliefde zal hier alleen een stuk minder begrip voor hebben. Een standaard flesje champi zal vast niet meer voldoende zijn. Wij van Glamourland geven een tip, want ja wat geef je iemand die alles al heeft?

 

Glamourland dame

Foto: Shopify

 

La Mer biedt nu de perfecte uitkomst! Met haar nieuwste serum doet ze vele ijdele harten sneller kloppen. Wees niet bang, jij denkt misschien dat je de hint geeft dat jouw geliefde het hoofd van een oude krant heeft, jouw partner weet wel beter. De naam van dit verzorgingsschatje? Genaissance de la Mer.

 

Glamourland la Mer Genaissance

 

The Serum Essence – de basisverzorging uit de nieuwe Genaissance de la Mer Collection – vloeit voort uit het bijzondere zuivere Crystal Miracle Broth, een elixer dat het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid versnelt. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, de huid wordt zichtbaar gladder, het collageen en de elasatine krijgen een boost, de poriën worden fijner en de natuurlijke weerstand van de huid wordt versterkt. De huid ziet er na verloop van tijd zichtbaar als herboren uit. Jawel! Een ware verjongingskuur wordt realiteit.

 

Glamourland

Foto: Jamie Nelson

 

De champagnekleurige flacon bevat een elegant pipet die elke druppel van het elixer zorgvuldig vrijgeeft. Als een keldermeester die zijn wijn uit het vat tapt om te proeven. Een eeuwige jeugd kost natuurlijk niet niets dus grijp je goldcard uit de knip! Dit flesje wonderserum kost €530,-. Geen geld.