Een welgestelde man aan de haak slaan? Dat doe je zo!

Het is geen geheim: vrouwen houden van luxe. En die liefhebberij kan een intens verlangen creëren naar een relatie met de perfecte, welgestelde man die een zeer luxueus leven leidt. Helaas, slechts een paar vrouwen slagen erin om indruk te maken op een rijke droomman. En wij van Glamourland kunnen je verzekeren, die geluksvogels leiden vaak het leven uit een sprookje. Slaag je er maar niet in die rijke prins op het witte paard aan de haak te slaan? Dan hebben wij wat tips voor je dus luister goed!

 

Glamourland vrouwen

Foto: Tumblr

 

1. Alles heeft te maken met je verschijning.
Draag altijd zorg voor je kleding en figuur. Mannen willen het liefst een stijlvolle vrouw die zich netjes kleedt en verzorgd. Goed verzorgd haar, al dan niet met een kleurtje, en gemanicuurde nagels zijn de kers op de taart voor een aantrekkelijke deerne. Een goede houding en een strak figuur lokken direct de aandacht van een welgestelde heer.

 

Glamourland verzorgd

Foto: Tumblr

 

2. Etiquette en vertrouwen zijn belangrijk.
Wees altijd zelfverzekerd en geef een man nooit het gevoel dat je nerveus bent.  Wees je bewust van je lichaamstaal en houding.  Sta je voorover gebogen en zitten je armen gekruist? Ingezakte posities duiden op intimidatie en nervositeit – dit is zeker niet aantrekkelijk.  Het kruisen van je armen betekent dat je jezelf wil verdedigen en dat je niet op je gemak bent. Trek je schouders dus naar achteren en houd je kin parallel met de vloer. Als je een open houding geeft, zal hij ook ontvankelijk zijn voor jou. En dat is ten slotte wat je graag wil! Handig om te weten: blootstelling van je nek of een aanraking van je vingertoppen langs je sleutelbeen zijn subtiele tekenen van vrouwelijke seksualiteit.

 

Verder is het fijn om iets van de regels van de etiquette te weten. Welgestelde mannen hebben graag een mooie en intelligente vrouw om mee te pronken op allerlei evenementen, politieke gebeurtenissen en liefdadigheidsfeestjes. Het is dan wel zo makkelijk om te weten waar nu juist die ene lepel voor is.

 

Glamourland tafel

Glamourland etiquette

Foto’s: Tumblr

 

3. Ten derde: ban de jaloezie!
Een rijke man is dol op een vrouw met een positieve ingesteldheid, verberg daarom je jaloezie en ban vooral de stress! Rijke mannen hebben vaak veel stress in het bedrijfsleven. Als hij thuiskomt wil hij graag dat iemand hem op zijn gemak kan stellen, hij wil zich samen met jou kunnen ontspannen: wijntje, kaasplankje en een goede film. Zadel hem dus niet op met al jouw problemen. En bovenal: wees ook niet wanhopig. Mannen hebben en hekel aan vrouwen die zich in hun schoot werpen.

 

En dan is de grote vraag: waar moet je jezelf begeven om zo’n rijke man tegen het lijf te lopen? Neem eens een kijkje op plaatsen waar ze vaak een bezoekje brengen. Volg dan onze tips en wij van Glamourland sluiten af met de volgende wijze woorden: “be your fabulous self”.

Reacties